[SOLVED - document_gen Doesn't respond to tc_version_enabled

Ask community to help.

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

[SOLVED - document_gen Doesn't respond to tc_version_enabled

Postby godtesen » Fri Apr 16, 2010 5:59 am

Hi,
In my custom_config.inc.php I have added the following entry:

$tlCfg->document_generator->tc_version_enabled = TRUE;

But when I generate Test specifications no version no is visible, any idea what I do wrong?

Regards,
Gitte
godtesen
TestLink user
 
Posts: 6
Joined: Fri Feb 05, 2010 2:23 pm

Re: Doesn't respond to tc_version_enabled

Postby Micha » Fri Oct 15, 2010 12:10 pm

I have the same problem!

I want to see the version number of a test case in the test report,
but with enabled 'tc_version_enabled' there are no changes in the report.

Any new ideas?


Micha
Micha
TestLink user
 
Posts: 6
Joined: Mon Jul 12, 2010 10:02 am

Re: Doesn't respond to tc_version_enabled

Postby godtesen » Fri Oct 15, 2010 12:27 pm

We have managed to get versions on testcases in test report and test plan by adding the missing ">" in print.inc.php (<span style="font-size: 80%;"> )
The fix for the problem in the TSP has been fixed in 1.9 RC1.
godtesen
TestLink user
 
Posts: 6
Joined: Fri Feb 05, 2010 2:23 pm

Re: Doesn't respond to tc_version_enabled

Postby Micha » Fri Oct 15, 2010 1:02 pm

Thank you very much!
Simple Solution! :)
Micha
TestLink user
 
Posts: 6
Joined: Mon Jul 12, 2010 10:02 am


Return to Installation and configuration



Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests

cron