R1_9 after upgrade from 1.8.5 unable to see Test Report

Ask community to help.

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

R1_9 after upgrade from 1.8.5 unable to see Test Report

Postby btinajero » Fri Oct 08, 2010 3:03 pm

Hello
I have done a recent upgrade from R1.8.5 to RC 1_9 and for some cases, where there is a bigger volume of test cases
executed, I found that TestReport will not be displayed.

Trying to find out more about why i couldnt see it, I got the following error:

Can someone, share or point out what can I do for fix it?

regards,
Tinajero


Undefined index: srs_id - in C:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2\htdocs\testlink\lib\requirements\reqOverview.php - Line 107
[10/Sep/30 19:01:03][ERROR][gtq4cqskadr0ee0mr1kjch2bs6][DATABASE]
ERROR ON exec_query() - database.class.php <br />1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 - /* Class:tree - Method: _get_path */ SELECT * from nodes_hierarchy WHERE id = <br />THE MESSAGE : SQL [22] executed [took 0.0004 secs][all took 0.1286 secs]:
/* Class:tree - Method: _get_path */ SELECT * from nodes_hierarchy WHERE id =
Query failed: errorcode[1064]
errormsg:You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1
btinajero
TestLink user
 
Posts: 1
Joined: Fri Oct 08, 2010 2:42 pm

Re: R1_9 after upgrade from 1.8.5 unable to see Test Report

Postby fman » Sat Oct 09, 2010 7:32 am

not enough info to help
fman
Member of TestLink Community
 
Posts: 3063
Joined: Tue Nov 15, 2005 7:19 am

Re: R1_9 after upgrade from 1.8.5 unable to see Test Report

Postby Matt » Tue Oct 19, 2010 1:54 pm

Fman,

What other info would you need?

Tinajero, could you assist Fman with his requirements please? This would impact our use of TestLink greatly, and I suspect many other users. If you could help resolve this it would be appreciated.

Regards,
Matt
Matt
Advanced user
 
Posts: 19
Joined: Thu Jun 24, 2010 10:49 am

Re: R1_9 after upgrade from 1.8.5 unable to see Test Report

Postby Amaradana » Wed Oct 20, 2010 5:41 am

btinajero wrote:Hello
I have done a recent upgrade from R1.8.5 to RC 1_9 and for some cases, where there is a bigger volume of test cases
executed, I found that TestReport will not be displayed.

Trying to find out more about why i couldnt see it, I got the following error:

Can someone, share or point out what can I do for fix it?

regards,
Tinajero


Undefined index: srs_id - in C:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2\htdocs\testlink\lib\requirements\reqOverview.php - Line 107
[10/Sep/30 19:01:03][ERROR][gtq4cqskadr0ee0mr1kjch2bs6][DATABASE]
ERROR ON exec_query() - database.class.php <br />1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 - /* Class:tree - Method: _get_path */ SELECT * from nodes_hierarchy WHERE id = <br />THE MESSAGE : SQL [22] executed [took 0.0004 secs][all took 0.1286 secs]:
/* Class:tree - Method: _get_path */ SELECT * from nodes_hierarchy WHERE id =
Query failed: errorcode[1064]
errormsg:You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1


Can you send your SQL to fman or me. I will try to upgrading as i did not get any problem when doing it.
Thanks,
TesterWorld
Http://amartester.blogspot.com
Amaradana
Member of TestLink Community
 
Posts: 398
Joined: Mon Feb 16, 2009 11:19 am


Return to Installation and configuration



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron