[SOLVED - NOT TL ISSUE] Installing Testlink 1.9.3

Ask community to help.

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

[SOLVED - NOT TL ISSUE] Installing Testlink 1.9.3

Postby AdamBullivant » Wed Jul 18, 2012 8:28 am

Everytime I try to install a new Data base on TestLink 1.9.3 it changes to upgrade database and I cannot stop it from doing so.
It still states create new DataBase when you click at the start of the install, but when you "agree to the terms set out in this license it changes from "Create DB, testlink DB user, structures and default data & create configuration file to Notice: Undefined index: isNew in installHead.inc on line 47
Update DB structures and migrate data.
:?:

It then proceeds on with the normal installation (except the change I've typed above stays)

I type all the correct info (so it can talk to SQL and the database etc).

I Click next and get the following:-

TestLink setup will now attempt to setup the database:

Creating connection to Database Server:OK!

Database testlink does not exist.
Can't Upgrade

But initially I selected New Installation?? Any ideas
AdamBullivant
TestLink user
 
Posts: 2
Joined: Tue Jul 17, 2012 8:34 pm

Re: Installing Testlink 1.9.3

Postby AdamBullivant » Wed Jul 18, 2012 8:57 am

I have solved this problem i initially tried to use a package install like easy php but i changed to do it manually.
As i uninstalled Easy PHP some of the files in use were still looking for the tmp file to use. After uninstalling and starting from scratch it solved this problem. If i made a EasyPHP\tmp folder this would also have worked but i wanted a clean slate thanks all
AdamBullivant
TestLink user
 
Posts: 2
Joined: Tue Jul 17, 2012 8:34 pm


Return to Installation and configuration



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests