[MSSQL] Error 500 on 'My Settings' & Opening saved Test Spec

Ask community to help.

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

[MSSQL] Error 500 on 'My Settings' & Opening saved Test Spec

Postby Billhelmke » Fri Aug 03, 2012 8:59 pm

I recently got Testlink installed and working with SQL Server. However we are getting a conistant Error 500 in two places:
1. clicking on MySetting (userInfo.Php)
2. Opening a save test specification in the Test Specification area.

Any ideas if this is something we need to configure or if it is SQL Server related. Any help or advice would be greatly appreciated.

Thanks,
-Bill
Billhelmke
TestLink user
 
Posts: 7
Joined: Wed Jul 04, 2012 5:07 pm

Re: Error 500 on 'My Settings' and Opening saved Test Spec.

Postby Billhelmke » Fri Aug 03, 2012 9:01 pm

By the way I am running Testlink version 1.9.3, with PHP 5.2 and SQL Server 2008

Thanks,
-Bill
Billhelmke
TestLink user
 
Posts: 7
Joined: Wed Jul 04, 2012 5:07 pm

Re: Error 500 on 'My Settings' and Opening saved Test Spec.

Postby GunnarD » Sat Aug 04, 2012 8:37 am

The best thing to start with is to take a look in you webservers error_log, 500 is "internal server error"
GunnarD
 

Re: Error 500 on 'My Settings' and Opening saved Test Spec.

Postby Billhelmke » Mon Aug 13, 2012 5:30 pm

Updated PHP installation and no longer have issues with My Settings (Error 500 is gone there), Howver I still cannot Add a TestCase or open one. Still receiveing error 500. Page in question is archivedata.php.

Any ideas?
Billhelmke
TestLink user
 
Posts: 7
Joined: Wed Jul 04, 2012 5:07 pm

Re: Error 500 on 'My Settings' and Opening saved Test Spec.

Postby Billhelmke » Mon Aug 13, 2012 5:56 pm

Issue was missing status field in tcversions table. Error 500 is gone!
Billhelmke
TestLink user
 
Posts: 7
Joined: Wed Jul 04, 2012 5:07 pm


Return to Installation and configuration



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests