[SOLVED ON MANTIS] TL 1.9.4 and HTTPS

Ask community to help.

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

[SOLVED ON MANTIS] TL 1.9.4 and HTTPS

Postby GunnarD » Tue Sep 11, 2012 12:17 pm

I have installed 1.9.4 and it's working with normal HTTP.

But we wan't to use HTTPS but i only got a blank page. :(

If i look in my webservers error log i see this:

Code: Select all
PHP Fatal error:  Call to undefined function utf8_strtolower() in /var/www/html/testlink/lib/functions/gpc_api.php on line 17


So where is this function defined?

Info about my testsystem:
OS: Fedora 17
Webserver: Apache http 2.2.22
PHP: 5.4.6
MySQL: 5.5.27
GunnarD
 

[SOLVED] Re: TL 1.9.4 and HTTPS

Postby fman » Tue Sep 11, 2012 7:04 pm

We have already get issue report and fixed in mantis. http://mantis.testlink.org/view.php?id=5209
This is why repeat as a parrot each time:
Don't use the forum as a Bug Tracker - use http://mantis.testlink.org/login_page.php
fman
Member of TestLink Community
 
Posts: 3063
Joined: Tue Nov 15, 2005 7:19 am

Re: TL 1.9.4 and HTTPS

Postby GunnarD » Tue Sep 11, 2012 7:55 pm

I dident think that it was a bug, just som library i missed to install.
GunnarD
 

Re: TL 1.9.4 and HTTPS

Postby GunnarD » Tue Sep 11, 2012 8:00 pm

And can you fix the distribution file, i download it via your download link on the first page.
GunnarD
 

Re: TL 1.9.4 and HTTPS

Postby fman » Wed Sep 12, 2012 2:59 pm

We have an stablish procedure => we do not recreate distribution for each issue, but fixes are available on mantis
fman
Member of TestLink Community
 
Posts: 3063
Joined: Tue Nov 15, 2005 7:19 am


Return to Installation and configuration



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests