[SOLVED] Textbox for "Summary" and "Preconditions"

Ask community to help.

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

[SOLVED] Textbox for "Summary" and "Preconditions"

Postby marcointerweave » Wed May 22, 2013 5:59 am

Hi all

I had install Testlink 1.9.5.
When i create a new test case, a popup open with the message "menubar tl_default doesent exist".
This is not the real problem, but i can't write a "Summary" or "Preconditions", why i haven't a Textfield.
I think that its all one problem.
In your forum i found the advice to controll "var/www/testlink/cfg/tl_fckeditor_config.js" of "FCKConfig.ToolbarSets["tl_default"]".
After this, i controll it but it was correct.
Now i update to Testlink 1.9.6.
The popou doesn't advertise now, but i haven't again no textbox for "Summary" and "Preconditions".

What can I do?

Thanks for your assistance.

Marco
marcointerweave
TestLink user
 
Posts: 2
Joined: Tue May 21, 2013 6:42 pm

Re: Textbox for "Summary" and "Preconditions"

Postby fman » Wed May 22, 2013 11:46 am

Can be issue regading .htaccess files (I've experimented it), due to syntax changes between apache versions.
Quik & Dirty => remove .htaccess from config folder and also from ckeditor folder.

please provide feedback
fman
Member of TestLink Community
 
Posts: 3063
Joined: Tue Nov 15, 2005 7:19 am

Re: Textbox for "Summary" and "Preconditions"

Postby marcointerweave » Wed Jun 12, 2013 7:26 am

Hi

Thanks for your assistance.
It works!
marcointerweave
TestLink user
 
Posts: 2
Joined: Tue May 21, 2013 6:42 pm


Return to Installation and configuration



Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests