[SOLVED] Testlink 1.9.8 - can't login with windows pc

Ask community to help.

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

[SOLVED] Testlink 1.9.8 - can't login with windows pc

Postby gianmaria » Wed Sep 11, 2013 8:16 am

Hi,
I have updgraded my testlink to last 1.9.8.
I follow the guide.
I have a strange behavior on the login page (cache cleaned also on tl) with windows pc.
I insert user and password. After few seconds tl go back to the login page. I tried all the browsers.
I have no error on apache and TL logs.
If I try with a Linux pc I can log in.
Very strange.
Can you suggest me something to verify?
Cloud solutions, https://onemediahub.com/
gianmaria
Advanced user
 
Posts: 54
Joined: Sat Dec 15, 2012 7:40 am
Location: Pavia, Italy

Re: Testlink 1.9.8 - can't login with windows pc

Postby gianmaria » Thu Sep 12, 2013 2:25 pm

I found the problem.
I changed the browser language from italian to english.
No problem on the login.
I have to open a bug on that.
Cloud solutions, https://onemediahub.com/
gianmaria
Advanced user
 
Posts: 54
Joined: Sat Dec 15, 2012 7:40 am
Location: Pavia, Italy

Re: [SOLVED] Testlink 1.9.8 - can't login with windows pc

Postby fman » Sat Sep 14, 2013 7:03 am

fman
Member of TestLink Community
 
Posts: 3059
Joined: Tue Nov 15, 2005 7:19 am

Re: [SOLVED] Testlink 1.9.8 - can't login with windows pc

Postby gianmaria » Mon Sep 16, 2013 2:43 pm

Tested. Works. Thanks.
Cloud solutions, https://onemediahub.com/
gianmaria
Advanced user
 
Posts: 54
Joined: Sat Dec 15, 2012 7:40 am
Location: Pavia, Italy


Return to Installation and configuration



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron