HTTPS Offload

Ask community to help.

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

HTTPS Offload

Postby mlehky » Wed Jul 16, 2014 6:43 pm

We are trying to run Testlink behind a Content Switch with HTTPS offload. The basic flow is...

Browswer HTTPS URL > Content Switch SSL Offload to HTTP > HTTP to Testlink on HTTPD

The problem we are halving is the links created in Testlink pages are still HTTP. In all our other apps there is a configuation items to set the base url, or the schema (http or https) that the app use use for constructing links within its pages.

How do I get Testlink to create links as HTTPS instead of HTTP?

Regards
Miro
mlehky
TestLink user
 
Posts: 1
Joined: Sun Feb 02, 2014 4:42 pm

Re: HTTPS Offload

Postby fman » Wed Jul 16, 2014 7:20 pm

You hear you forget
You see you remember
You do you learn

give a chance to config.inc.php ALWAYS
/**
* TICKET 4969: Add Setting to Force HTTPS
*/
$tlCfg->force_https = false;
define('TL_BASE_HREF', get_home_url(array('force_https' => $tlCfg->force_https)));

and also doing a search on mantis will never hurt (removing status filter)
fman
Member of TestLink Community
 
Posts: 3063
Joined: Tue Nov 15, 2005 7:19 am


Return to Installation and configuration



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron