Link directly to test step

Ask community to help.

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

Link directly to test step

Postby modir » Wed Jul 01, 2015 12:46 pm

Is it possible from externally to link directly to a test step?

If I see it correctly in linkto.php then only "testcase", "requirement" and "requirement specification" is possible. But maybe there is another part of the code which would handle this.
modir
TestLink user
 
Posts: 4
Joined: Wed Jun 10, 2015 6:46 pm

Re: Link directly to test step

Postby fman » Wed Jul 01, 2015 1:07 pm

not possible, you can use current code to contribute
fman
Member of TestLink Community
 
Posts: 3063
Joined: Tue Nov 15, 2005 7:19 am


Return to Installation and configuration



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron