Installation

Ask community to help.

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

Installation

Postby zd3rHn3uS » Wed Mar 06, 2019 8:09 pm

Installation fails because of an error in TestLink 1.9.18 on Webserver:

TestLink setup will now attempt to setup the database:

Code: Select all
Creating connection to Database Server:OK!


Connecting to database `databasename`:OK!


#0  database->exec_query(SELECT DISTINCT user AS user FROM user) called at [/home/www/URL.com/install/installUtils.php:100]
#1  getUserList(database Object
     ([db] => ADODB_mysqli Object
          ([databaseType] => mysqli,
           [dataProvider] => mysql,
           [hasInsertID] => 1,
           [hasAffectedRows] => 1,
           [metaTablesSQL] =>
           SELECT
         TABLE_NAME,
         CASE WHEN TABLE_TYPE = 'VIEW' THEN 'V' ELSE 'T' END
      FROM INFORMATION_SCHEMA.TABLES
      WHERE TABLE_SCHEMA=,
      [metaColumnsSQL] => SHOW COLUMNS FROM `%s`,
      [fmtTimeStamp] => 'Y-m-d H:i:s',
      [hasLimit] => 1,
      ...
          [dbType] => mysqli,[databaselogEnabled] => 0,[databaselogQueries] => 0), mysql)
       called at [/home/www/URL.com/install/installUtils.php:268]
#2  create_user_for_db(mysql, username, localhost, username, password, username, password)
    called at [/home/www/URL.com/install/installNewDB.php:419]

Why does the installation stop? - connection to Database is OK.
What can I do to proceed installation?
Is there a workaround?
zd3rHn3uS
TestLink user
 
Posts: 10
Joined: Sat Nov 03, 2018 5:45 pm

Re: Installation

Postby zd3rHn3uS » Thu Mar 07, 2019 9:40 pm

I've executed manual installation.
Now it works!
zd3rHn3uS
TestLink user
 
Posts: 10
Joined: Sat Nov 03, 2018 5:45 pm


Return to Installation and configuration



Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests

cron