Page 2 of 2

PostPosted: Wed Apr 29, 2009 5:16 pm
by fman
new method will be added on 1.9, see mantis

saying just things do not work helps nobody
do a good issue report on mantis

PostPosted: Thu Apr 30, 2009 1:50 am
by ariman
OK, I've submitted this issue into Mantis.

waiting for your nice works, good luky!

PostPosted: Fri May 08, 2009 3:26 am
by smeyn
prashant.katti wrote:Hi All,

We have found that there some issues in retriving the TPid and TCid with any API apart from PHP.
We tried using the PHP api there was not error been reported and could automate the process of Test results uploading,
We need to open Mantis for the same.

regards
prashant

Just to let you know that i re-ran my unit tests for the .net testlink api and it still works fine for 1.8.2

PostPosted: Fri Jul 10, 2009 10:44 pm
by RTP.Techie
Anyone make it work with Python??

PostPosted: Fri Jul 10, 2009 10:48 pm
by RTP.Techie
Just be a bit clear... I'm tying this using Python on 1.8.3

data = {'devKey':'c4b93eede11ff569905cc2aea1212a81', 'Tpid':int(1)}
s.tl.getProjectTestPlans(data)

and get the error as
[{'message': '(getProjectTestPlans) - No testprojectid provided.', 'code': 160}]

I'm sure that I got the test project ID as (1) since I checked it under Test Project Management.

PostPosted: Sat Jul 11, 2009 1:33 am
by RTP.Techie
Figured it out... well.. from all the examples that I see, the code uses "tpid" as the key...

But it should be "testprojectid"
once I did this
data = {'testprojectid': '1', 'devKey': 'c4b93eede11ff569905cc2aea1212a81'}

It works ..