using createTestCase

Discussion and information for XML-RPC interface.

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

using createTestCase

Postby brianj » Wed Apr 28, 2010 11:29 pm

Hi,

I've been able to successfully create testcases using "createTestCase", but I have two questions:

1) Is there a way I can specify to add the testcase into a particular test plan upon creation?
2) is there documentation somewhere to what options you can specify for "actiononduplicatedname"? If so, I'd appreciate a link :)

thanks!
brianj
TestLink user
 
Posts: 9
Joined: Fri Jan 15, 2010 11:27 pm

Re: using createTestCase

Postby austvik » Thu Apr 29, 2010 6:44 am

Hi, Brian.

1. addTestCaseToTestPlan()

2. While looking through the code, I have found:
$action_on_duplicate_name='allow_repeat'
self::$actionOnDuplicatedNameParamName => 'generate_new',
self::$actionOnDuplicatedNameParamName => 'block');

I totally agree that better documentation would be good. Feel free to create a feature request and provide patches.

-J
austvik
Advanced user
 
Posts: 24
Joined: Thu Mar 25, 2010 7:25 am

Re: using createTestCase

Postby fman » Mon May 03, 2010 9:06 am

We are absolutely open to have more contribution on documentation, then we will appreciate your help
fman
Member of TestLink Community
 
Posts: 3061
Joined: Tue Nov 15, 2005 7:19 am


Return to XML-RPC API



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest