Success Message displayed but the test is displays not run

Discussion and information for XML-RPC interface.

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

Success Message displayed but the test is displays not run

Postby aseshadri » Tue Mar 24, 2015 9:08 pm

HI, Thank you in advance I am trying to post result to TestLink I get a success message but the test is displayed as not run :?: Thank you in advance I am very new to test link
I use the NUnit TestLink Adapter https://code.google.com/p/gallio-testli ... RunThrough
My tree structure
Project
Smoke Tests
TestCase
My setup
[TestLinkFixture(
Url = "https://xxxx/testlink/lib/api/xmlrpc.php",
ProjectName = "Project",
PlatformName = "Chrome",
UserId = "admin",
TestPlan = "AutomationDemo",
TestSuite = "Smoke Tests",
DevKey = "xxxx58c6f0f77ed050bc9116d7e8dfbf")]
I get the testcase ID :407248
After Report result
I get the message
Result Id : 364414
Message: "Success!"
Operation :"reportTCResult"
Status : True

When I change structure it does not even connect
Project
Smoke Tests
UT_00
TestCase
My setup
[TestLinkFixture(
Url = "https://xxxx/testlink/lib/api/xmlrpc.php",
ProjectName = "Project",
PlatformName = "Chrome",
UserId = "admin",
TestPlan = "AutomationDemo",
TestSuite = "UT_00",
DevKey = "xxxx58c6f0f77ed050bc9116d7e8dfbf")]

Please help thank you in advance if you need any more info please let me know
I have version of the test case and I always select the latest one

The XML Structure I send
<?xml version="1.0"?>
<methodCall>
<methodName>tl.reportTCResult</methodName>
<params>
<param>
<value>
<struct>
<member>
<name>devKey</name>
<value>
<string>xxxx58c6f0f77ed050bc9116d7e8dfbf</string>
</value>
</member>
<member>
<name>testcaseid</name>
<value>
<i4>4072xx</i4>
</value>
</member>
<member>
<name>testplanid</name>
<value>
<i4>5017xx</i4>
</value>
</member>
<member>
<name>status</name>
<value>
<string>b</string>
</value>
</member>
<member>
<name>platformname</name>
<value>
<string>Chrome</string>
</value>
</member>
<member>
<name>overwrite</name>
<value>
<boolean>0</boolean>
</value>
</member>
<member>
<name>notes</name>
<value>
<string />
</value>
</member>
<member>
<name>guess</name>
<value>
<boolean>1</boolean>
</value>
</member>
</struct>
</value>
</param>
</params>
</methodCall>
aseshadri
TestLink user
 
Posts: 1
Joined: Sun Feb 08, 2015 11:29 am

Re: Success Message displayed but the test is displays not r

Postby alexmjp » Thu Dec 17, 2015 2:40 pm

Hi,
Are you sure you really check the execution id 364414 ?
alexmjp
TestLink user
 
Posts: 3
Joined: Mon Dec 07, 2015 10:40 am


Return to XML-RPC API



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests