default value for Add Link in Issue Tracker

LATEST Official version.
Questions and discussions - NO ISSUES
FOR ISSUES => http://mantis.testlink.org

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

default value for Add Link in Issue Tracker

Postby Titovetch » Fri Dec 29, 2017 1:11 pm

Hi,
is there any workaround or option to do the below features

1- set "Add Link in Issue Tracker to Test Case Execution Feature" checkbox filed as default marked to not let user missed it

Image


2- remove or hide filed "Create Issue " in Execute Tests ==> step to ensure that user create the issue for the test case not a step in the test case


Image
Titovetch
Advanced user
 
Posts: 19
Joined: Sat Jun 17, 2017 2:24 pm

Re: default value for Add Link in Issue Tracker

Postby Titovetch » Tue Jan 02, 2018 8:48 pm

Does anyone know is this possible ?
Titovetch
Advanced user
 
Posts: 19
Joined: Sat Jun 17, 2017 2:24 pm

Re: default value for Add Link in Issue Tracker

Postby tjosephine » Fri Jan 26, 2018 6:45 pm

1- To set the checkbox with value = checked by default, please update gui\templates\execute\bugAdd.tpl at line 112

Code: Select all
{if $gui->user_action == 'create' || $gui->user_action == 'doCreate' || $gui->user_action == 'link'}
   <br><br>
    <input type="checkbox" name="addLinkToTL"  id="addLinkToTL" checked>
    <span class="label">{$labels.add_link_to_tlexec}</span>
{/if}


2- To remove the "Create Issue" in each Test Case steps, please update gui\templates\testcases\steps_horizontal.inc.tpl and delete lines 113, 114, 115, 116 and 117

Code: Select all
113        {if $gui->tlCanCreateIssue}
114           {include file="execute/add_issue_on_step.inc.tpl"
115                   args_labels=$labels
116                   args_step_id=$step_info.id}
117        {/if}


Make sure to backup the files before applying the changes, in case you change your mind.
tjosephine
Advanced user
 
Posts: 23
Joined: Sat Sep 12, 2015 2:01 pm


Return to TestLink 1.9



Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 6 guests