requirement Id visible

LATEST Official version.
Questions and discussions - NO ISSUES
FOR ISSUES => http://mantis.testlink.org

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

requirement Id visible

Postby Markus » Wed Mar 17, 2010 9:57 am

is there any option to disable show requirement id in GUI? By testcases it is possible to to hide the id with the option
$tlCfg->treemenu_show_testcase_id = TRUE;

but this option isn't used for showing the requirement tree.

Greetings
Kathrin
Markus
Advanced user
 
Posts: 17
Joined: Thu Aug 21, 2008 6:39 am

Postby fman » Sun Mar 21, 2010 11:56 am

if no documentation exists => can not be done.
fman
Member of TestLink Community
 
Posts: 3047
Joined: Tue Nov 15, 2005 7:19 am


Return to TestLink 1.9



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests