Reorder VS. resequence steps

LATEST Official version.
Questions and discussions - NO ISSUES
FOR ISSUES => http://mantis.testlink.org

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

Reorder VS. resequence steps

Postby Arndt » Mon Dec 01, 2014 10:27 am

Maybe I don't get it, but what is the difference between this first button "Reorder steps" and this other one labeled with "Resequence steps". Can you explain?
Arndt
TestLink user
 
Posts: 4
Joined: Thu Oct 16, 2014 11:58 am

Re: Reorder VS. resequence steps

Postby fman » Mon Dec 01, 2014 11:05 am

have your tried both ?
fman
Member of TestLink Community
 
Posts: 3071
Joined: Tue Nov 15, 2005 7:19 am

Re: Reorder VS. resequence steps

Postby Arndt » Mon Dec 01, 2014 11:40 am

Of course. Reorder did work and Resequence did nothing - at least nothing that was recognized by me ;).
Arndt
TestLink user
 
Posts: 4
Joined: Thu Oct 16, 2014 11:58 am

Re: Reorder VS. resequence steps

Postby fman » Mon Dec 01, 2014 4:11 pm

requence has sense when you have leave holes in steps 1,4,5,8,9 => will become 1,2,3,4,5
fman
Member of TestLink Community
 
Posts: 3071
Joined: Tue Nov 15, 2005 7:19 am

Re: Reorder VS. resequence steps

Postby Arndt » Thu Dec 04, 2014 12:01 pm

Thanks. That makes sense 8)
Arndt
TestLink user
 
Posts: 4
Joined: Thu Oct 16, 2014 11:58 am


Return to TestLink 1.9



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests