Execute Tests Blank Screen

LATEST Official version.
Questions and discussions - NO ISSUES
FOR ISSUES => http://mantis.testlink.org

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

Execute Tests Blank Screen

Postby georgdl » Tue Mar 21, 2017 4:04 am

Hi,

Using Testlink 1.9.14 with mysql backend.

When logging into Testlink with my admin account and I select specific Test Project -> Execute Tests -> Select any test case, I get blank screen with no information on that test case. This happens for all test cases in this project. But all other projects are fine.

Checked http/mysql/testlink logs nothing stands out.
georgdl
TestLink user
 
Posts: 4
Joined: Sat Oct 03, 2015 10:15 am

Re: Execute Tests Blank Screen

Postby fman » Tue Mar 21, 2017 7:22 am

1) info provided is not enough.
2) may be you have enabled issue tracker integration for this test project ?
3) update to Latest Stable version
4) PHP Version?
I've experimented something similar on 1.9.12 using PHP 7.1 and was something related to CF
on execSetResults.php this was the offending piece of code

foreach($locationFilters as $locationKey => $filterValue)
{
$finalFilters=$cf_filters+$filterValue;
$guiObj->design_time_cfields[$tcase_id][$locationKey] =
$tcaseMgr->html_table_of_custom_field_values($tcase_id,'design',$finalFilters,null,null,
$argsObj->tproject_id,null,$tcversion_id);

$guiObj->testplan_design_time_cfields[$tcase_id] =
$tcaseMgr->html_table_of_custom_field_values($tcversion_id,'testplan_design',$cf_filters,
null,null,$argsObj->tproject_id,null,$link_id);
}
fman
Member of TestLink Community
 
Posts: 3024
Joined: Tue Nov 15, 2005 7:19 am

Re: Execute Tests Blank Screen

Postby georgdl » Wed Mar 22, 2017 3:27 am

There are the host settings:

CentOS Linux release 7.3.1611 (Core)
Linux testlink.sng 3.10.0-514.10.2.el7.x86_64 #1 SMP Fri Mar 3 00:04:05 UTC 2017 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
mysql Ver 14.14 Distrib 5.6.34, for Linux (x86_64) using EditLine wrapper
PHP 5.6.27 (cli) (built: Oct 15 2016 20:57:37)

Just upgraded to Testlink 1.9.16, and still have the same issue.

Noticed that also seeing that the "Test Plan Management" screen is also blank for this project only.

Only seeing the following in any logs:

Code: Select all
        [17/Mar/22 02:51:09][WARNING][6lla2dsovh0lnaqcb8hll6scb1][GUI]
                config option not available: cookie_path
georgdl
TestLink user
 
Posts: 4
Joined: Sat Oct 03, 2015 10:15 am

Re: Execute Tests Blank Screen

Postby TurboPT » Wed Mar 22, 2017 6:05 pm

@georgdl

...can you check your webserver logs ? [not the mysql log]

There will be obvious errors, if PHP related.
TurboPT
Member of TestLink Community
 
Posts: 337
Joined: Sun Dec 10, 2006 4:51 am


Return to TestLink 1.9



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests