images not rendering after reopening browser

LATEST Official version.
Questions and discussions - NO ISSUES
FOR ISSUES => http://mantis.testlink.org

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

images not rendering after reopening browser

Postby dtessier » Fri Jun 23, 2017 4:06 pm

I am having issues with images. I may be linking them wrong though, I need guidance.

I've attached a few images to a test plan.

They show up immediately after I save the update - I can even run reports and see them. (screenshot 1 http://imgur.com/a/BHFKN)

However if I close my browser, and log back in, they don't render correctly (screenshot 2 http://imgur.com/a/BHFKN)

Am I putting in the URL wrong in my attachment? Or is there some configuration I haven't done?

Thanks for your help. This is a great product!

Dave
dtessier
TestLink user
 
Posts: 3
Joined: Sat Jun 17, 2017 2:30 pm

Re: images not rendering after reopening browser

Postby TurboPT » Fri Jun 23, 2017 8:18 pm

What is the 2nd image? The screenshot 2 has the SAME URL as screenshot 1 ??
TurboPT
Member of TestLink Community
 
Posts: 334
Joined: Sun Dec 10, 2006 4:51 am

Re: images not rendering after reopening browser

Postby dtessier » Mon Jun 26, 2017 2:07 pm

There are two images in that one URL. The first one is above the second.
dtessier
TestLink user
 
Posts: 3
Joined: Sat Jun 17, 2017 2:30 pm

Re: images not rendering after reopening browser

Postby TurboPT » Mon Jun 26, 2017 4:49 pm

Ok, but if one URL contains both images, then 'screenshot 2' is the same image and nothing different, that's the confusion.

Anyway, what TestLink version do you have?
TurboPT
Member of TestLink Community
 
Posts: 334
Joined: Sun Dec 10, 2006 4:51 am

Re: images not rendering after reopening browser

Postby dtessier » Mon Jun 26, 2017 5:18 pm

I'm running 1.9.16 (Moka pot)
dtessier
TestLink user
 
Posts: 3
Joined: Sat Jun 17, 2017 2:30 pm

Re: images not rendering after reopening browser

Postby TurboPT » Tue Jun 27, 2017 8:08 pm

Ok, so based on your image, it looks like images are being added through the FCKeditor?

If so, see the installation manual, the bottom of page 33. There are some config matters there that you might need.

Also, see sections 5.1, 5.1.1 (page 23), if you need any specific config changes. There is a custom_config file that is typically altered and NOT the config file directly.
TurboPT
Member of TestLink Community
 
Posts: 334
Joined: Sun Dec 10, 2006 4:51 am


Return to TestLink 1.9



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest