Edit Test Suite

The release 1.6 is going to be unsupported by Community. Because our effort moves ahead. However there are still valuable informations for you.

Edit Test Suite

Postby smiller » Wed May 24, 2006 1:05 pm

I\'m not certain if this is a bug or configuration issue...

When I create a test suite then go to the edit tab I see nothing. If I try to assign test suites nothing shows up in the list to assign to users. I have tried creating test suites with and without rights. Did I miss something in the setup?
smiller
TestLink user
 
Posts: 1
Joined: Mon May 22, 2006 3:21 pm

Postby havlatm » Fri May 26, 2006 8:01 pm

Which version of TL and MySQL are you use? Do you have configured UTF-8?
havlatm
Member of TestLink Community
 
Posts: 940
Joined: Mon Oct 31, 2005 1:24 am
Location: Czech


Return to TestLink 1.6 (closed)



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests