Resolved bug in Jira is not reported in TestLink

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

Resolved bug in Jira is not reported in TestLink

Postby tjosephine » Mon Jun 20, 2016 7:47 pm

Hi,

I am using TestLink 1.9.14 integrated with Jira Atlassian for testing (using Jira REST interface).
Here is the configuration I used:

<issuetracker>
<username>testlink.forum</username>
<password>forum</password>
<uribase>http://testlink.atlassian.net/</uribase>
<uriapi>https://testlink.atlassian.net/rest/api/latest/</uriapi>
<uriview>https://testlink.atlassian.net/browse/</uriview>
<projectkey>ZOFF</projectkey>
<userinteraction>1</userinteraction>
<issuetype>1</issuetype>
</issuetracker>

Everything is ok. For a failed test case I am able to select an existing bug, or I can create a new one in the ZOFF project.

If I put the bug resolved in Jira, when running the report "Bugs per Test case", the status is still 0.
Image

I know this issue has been reported in Jira Soap interface and fixed for that interface.
Is there something to trigger in TestLink to have the Resolved field updated?

Thanks,
tjosephine
Advanced user
 
Posts: 23
Joined: Sat Sep 12, 2015 2:01 pm

Re: Resolved bug in Jira is not reported in TestLink

Postby fman » Tue Jun 21, 2016 7:15 am

Please open issue on Mantis, not here
fman
Member of TestLink Community
 
Posts: 3063
Joined: Tue Nov 15, 2005 7:19 am

Re: Resolved bug in Jira is not reported in TestLink

Postby tjosephine » Wed Jun 22, 2016 2:27 pm

tjosephine
Advanced user
 
Posts: 23
Joined: Sat Sep 12, 2015 2:01 pm


Return to Jira



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest