Redmine integration not working-connection is ko

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

Redmine integration not working-connection is ko

Postby mikeliu » Wed Jun 26, 2013 6:58 am

I click the Issue tracker Managerment. select redmine(interface:Test). Using below Configuration, but when I check connection for this issue tracker. always say connection is ko, check the Configuration.Is there anybody know this issue?
My Testlink versions: 1.9.6
Redmine versions: 0.9.4.stable

Configuration
<issuetracker>
<apikey>xxxxxxxxxxxxxxxxx</apikey>
<uribase>http://xxxxxx.xx.com/</uribase>
<uriview>http:// xxxxxx.xx.com /issues/</uriview>
<projectidentifier>xxxxxx</projectidentifier>
<resolvedstatus>
<status><code>3</code><verbose>Resolved</verbose></status>
<status><code>5</code><verbose>Closed</verbose></status>
</resolvedstatus>
</issuetracker>



Error message:
[>>][51c94e3a087c1941451982][DEFAULT][/lib/issuetrackers/issueTrackerView.php][13/Jun/25 08:00:58]
[13/Jun/25 08:00:58][ERROR][bfmqjkbiavf5io3n15l5otho25][GUI]
redminerestInterface::connect [uribase=http://xxxxxxxx.xxx.com/ / apikey=~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~] redmine::_requesturl:http:// xxxxxxxx.xxx.com / - response:Array - content: <!DOCTYPE
HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<title>redMine 404 error</title>
<style>
body{
font-family: Trebuchet MS,Georgia,"Times New Roman",serif;
color:#303030;
margin:10px;
}
h1{
font-size:1.5em;
}
p{
font-size:0.8em;
}
</style>
<body>
<h1>Page not found</h1>
<p>The page you were trying to access doesn't exist or has been removed.</p>
<p><a href="javascript:history.back()">Back</a></p>
</body>
</html>
mikeliu
TestLink user
 
Posts: 1
Joined: Thu Mar 28, 2013 5:30 pm

Return to Redmine



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron