How to link jira to testlink, please provide the info

The release related discussions, plans and questions.

How to link jira to testlink, please provide the info

Postby sushma » Wed Aug 27, 2008 11:31 am

Hi,

i have sucessfully installed test link and running fine, i am trying to link jira to it, i have made the changes in jira.cfg.php file, also modifies custom_config.inc.php, could pls let me know what are the changes to be done at the jira end.

it would be more helpfull if u provide the detaile steps

Thanks in advance,
Sushma
sushma
TestLink user
 
Posts: 2
Joined: Wed Aug 27, 2008 11:26 am

Postby havlatm » Wed Aug 27, 2008 3:01 pm

It seems fine. What's your problem? Set DEBUG level for logging and look if there is information about successful connection into JIRA.
havlatm
Member of TestLink Community
 
Posts: 940
Joined: Mon Oct 31, 2005 1:24 am
Location: Czech

unable to link jira to testlink

Postby sushma » Thu Aug 28, 2008 11:45 am

hi as suggested by you, i changed logging mode to debug mode in config.inc.php file, still their's no connection happening
sushma
TestLink user
 
Posts: 2
Joined: Wed Aug 27, 2008 11:26 am

Postby havlatm » Fri Aug 29, 2008 2:03 pm

I apologize. My mistake. I didn't look at code. Please modify lib/fuctions/database.class.php line 95

Code: Select all
        $result['dbms_msg']=$this->error();
        tLog('DB Connect failed: ' . $result['dbms_msg'],'ERROR');
      }


Try to connect. Now you should see the reason in your log file.
havlatm
Member of TestLink Community
 
Posts: 940
Joined: Mon Oct 31, 2005 1:24 am
Location: Czech


Return to TestLink 1.7 (Closed)



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests