how to use a custom field of type list

The release related discussions, plans and questions.

how to use a custom field of type list

Postby sathyz » Tue Sep 30, 2008 8:00 am

I have created a custom field say,
Name : Operating System
Label : OS
Type : List
Possible Values : ( I have to give windows, linux ) what is field seperator here.. When I give "windows, linux" - the list shows one item "windows,linux", I have tried blank space, ; all works same.
sathyz
TestLink user
 
Posts: 1
Joined: Tue Sep 30, 2008 7:46 am

Postby agarg2 » Tue Sep 30, 2008 10:03 am

Try '|', it should work. For example 'Windows|Unix'
agarg2
Advanced user
 
Posts: 26
Joined: Thu Aug 02, 2007 3:49 pm

Postby havlatm » Fri Oct 03, 2008 2:12 pm

Exactly. I've updated User manual, so more information will be available from the next version.
havlatm
Member of TestLink Community
 
Posts: 940
Joined: Mon Oct 31, 2005 1:24 am
Location: Czech


Return to TestLink 1.7 (Closed)



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests