Rearranging test cases in a test suite

The release related discussions, plans and questions.

Rearranging test cases in a test suite

Postby 123456 » Tue Mar 10, 2009 3:05 pm

--Create a test suite- abc

--Create a test cases in the order-

2
3
1

--Now try to move the test case 1 to the top under the test suite

like

abc (test suite)

1
2
3

The application is not allowing to do it in this fashion

Note- Added this as a feature in test link mantis. If this is already fixed please close it (bugid: 2218)
123456
TestLink user
 
Posts: 5
Joined: Tue Mar 10, 2009 1:16 pm

Postby havlatm » Tue Mar 17, 2009 3:45 pm

1.7: Use "Reorder" button in your test suite.
1.8: Use drag and drop over navigator.
havlatm
Member of TestLink Community
 
Posts: 940
Joined: Mon Oct 31, 2005 1:24 am
Location: Czech


Return to TestLink 1.7 (Closed)



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron