Edit executed test case?

The release related discussions, plans and questions.

Edit executed test case?

Postby kauttca » Fri Mar 20, 2009 10:34 am

Hi,

Is it possible to somehow to edit test case which is already executed? I found the following error report from mantis and it says "You can enable edit of executed testcases to edit your version without creating a new one."

http://www.testlink.org/mantis/view.php?id=1504

If that is possibe how can I enable this feature in TestLink? I have admin rights to our TestLink but I could not find solution for this problem.

I have TestLink 1.7.5. version in use.

Br, Carita Kautto
kauttca
TestLink user
 
Posts: 1
Joined: Fri Mar 20, 2009 10:24 am

Postby havlatm » Tue Mar 31, 2009 8:46 am

You can create a new version of Test Case. So the existing result remains connected with correct test scenario.
TL 1.8 allows to have also more versions of one Test Case in one Test Plan. TL 1.7 allows just one version per Test Plan.
See also Installation manual / config.inc.php to configuration of test update behaviour.
havlatm
Member of TestLink Community
 
Posts: 940
Joined: Mon Oct 31, 2005 1:24 am
Location: Czech


Return to TestLink 1.7 (Closed)



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests