How to automacally create test cases given Requirement Doc

The release related discussions, plans and questions.

How to automacally create test cases given Requirement Doc

Postby Test User » Thu Mar 26, 2009 7:26 am

I have my Requirement Doc loaded into Test Link. I would like to know if testlink automatically creates test cases for the requirement doc or do i have to manually map/assign the test cases to the requirement docs. Please let me know.

Thanks!
Test User
TestLink user
 
Posts: 2
Joined: Thu Mar 26, 2009 7:22 am

Postby havlatm » Tue Mar 31, 2009 8:49 am

Of course, select check-box requirement titles in SRS view page. Choose action create TCs.
Note you can configure a suite for these generated TCs. See config.inc.php.
havlatm
Member of TestLink Community
 
Posts: 940
Joined: Mon Oct 31, 2005 1:24 am
Location: Czech

Postby Test User » Fri Apr 17, 2009 5:58 am

I am a new user. So can you be more detailed?

Thanks!
Test User
TestLink user
 
Posts: 2
Joined: Thu Mar 26, 2009 7:22 am


Return to TestLink 1.7 (Closed)



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest