How to set Execution type = automated in bulk?

1.8 related questions and discussions.
Please upgrade to LATEST 1.9.x.
No more fixes for 1.8.

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

How to set Execution type = automated in bulk?

Postby aksinghv » Wed Sep 17, 2008 3:00 am

Hi,
I have 4000 test cases in one of the test suites. Out of which 2500 are automated. How do I assign automated for execution type in one go? Is there any way to do so?

IF i do one by one, it will take a lot of time. Hence, this requirement. I guess others might have also faced this issue. Can you share your methods to overcome this problem.

Thanks,
Anjani Singh
aksinghv
Advanced user
 
Posts: 57
Joined: Sun Aug 17, 2008 4:06 am

Postby aksinghv » Fri Sep 19, 2008 1:26 am

Does anyone has a solution for this?
aksinghv
Advanced user
 
Posts: 57
Joined: Sun Aug 17, 2008 4:06 am

Postby havlatm » Fri Sep 19, 2008 11:33 am

I suggest to develop and contribute such bulk update per test suite. It's missing.
You should construct a direct SQL request in the case that all TCs in a project should receive it. Find out this request for one TC in code/log and modify it.
havlatm
Member of TestLink Community
 
Posts: 940
Joined: Mon Oct 31, 2005 1:24 am
Location: Czech


Return to TestLink 1.8 (OBSOLETE => EOL)[LOCKED]



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest