Question about test execution

1.8 related questions and discussions.
Please upgrade to LATEST 1.9.x.
No more fixes for 1.8.

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

Question about test execution

Postby partymungo » Tue Nov 18, 2008 4:37 pm

Hi,
i try to migrate from TL 1.8Beta2 to TL 1.8RC1 and got a different behavior in test execution. After pressing the button [execute And save results] in test execution screen, i get the following messages in apache2 access.log:

TL 1.8 Beta2
Code: Select all
127.0.0.1 - - [18/Nov/2008:17:14:38 +0100] "POST /testlink/lib/execute/execSetResults.php?version_id=55&level=testcase&id=54&build_id=4&include_unassigned=0&filter_status= HTTP/1.1" 200 82050 "http://localhost/testlink/lib/execute/execSetResults.php?version_id=55&level=testcase&id=54&build_id=4&include_unassigned=0&filter_status=" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; de; rv:1.8.1.17) Gecko/20080921 SUSE/2.0.0.17-0.1 Firefox/2.0.0.17"

127.0.0.1 - - [18/Nov/2008:17:14:38 +0100] "POST /testlink/lib/api/xmlrpc.php HTTP/1.0" 200 441 "-" "xmlrpclib.py/1.0.1 (by www.pythonware.com)"


TL 1.8 RC1
Code: Select all
127.0.0.1 - - [18/Nov/2008:17:09:03 +0100] "POST /testlink/lib/execute/execSetResults.php?version_id=119&level=testcase&id=118&build_id=3&include_unassigned=0&filter_status= HTTP/1.1" 500 - "http://localhost/testlink/lib/execute/execSetResults.php?version_id=119&level=testcase&id=118&build_id=3&include_unassigned=0&filter_status=" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; de; rv:1.8.1.17) Gecko/20080921 SUSE/2.0.0.17-0.1 Firefox/2.0.0.17"


Is is possible that my local XMLRPC server (which will execute a testscript depending on testid) will not be called in TL 1.8RC1, because of the missing POST (/lib/api/xmlrpc.php)?

thanks in advance
partymungo
Advanced user
 
Posts: 20
Joined: Thu Aug 21, 2008 12:45 pm

Return to TestLink 1.8 (OBSOLETE => EOL)[LOCKED]



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests