Bulk Test Case Status Management absent in 1.8RC3?

1.8 related questions and discussions.
Please upgrade to LATEST 1.9.x.
No more fixes for 1.8.

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

Bulk Test Case Status Management absent in 1.8RC3?

Postby veeru » Wed Apr 08, 2009 10:07 am

Why the bulk testcase status managment has been not present in 1.8RC3 , Please i would like to knoe the reason why its not there?
veeru
TestLink user
 
Posts: 14
Joined: Mon Oct 20, 2008 1:14 pm

Postby Amaradana » Wed Apr 08, 2009 10:41 am

I have no idea in 1.8RC3. you can download 1.8.1 release and copy the files in the installed testlink folder. Bulk status execution is possible., but you need to change the values. Please refer you config_inc_php file.
Amaradana
Member of TestLink Community
 
Posts: 398
Joined: Mon Feb 16, 2009 11:19 am

Postby veeru » Tue Apr 14, 2009 9:03 am

Hi,

Have you really tried because i got to know that even 1.8.1 doesnt have the bulk update of testcase execution, if you can clearly give me the steps and the downloaded testlink directory URL from where you downloded the directory.




Veeru
Last edited by veeru on Wed Apr 15, 2009 4:15 am, edited 1 time in total.
veeru
TestLink user
 
Posts: 14
Joined: Mon Oct 20, 2008 1:14 pm

Postby Amaradana » Tue Apr 14, 2009 12:32 pm

Hello,
Though there is no feature like bulk test case execution, but i tried this and i got solved we are trying to implement the tool in our company and one of our major requirement is the bulk updation of test cases.

I have no idea about the previous version since i am using currently 1.8.1 version. you can download this from the sourceforge. Below is the default code present in file "config.inc.php."

"$tlCfg->exec_cfg->show_testsuite_contents = Disabled"

Please search this in the file config.inc.php and change this to enabled. and now when you click on the folder all the test cases present in the folder are visible and you can update accordingly.

I hope this is not misguiding you. Did you search the "config_inc_php file" file what i have said in the previous post before you posted?
Amaradana
Member of TestLink Community
 
Posts: 398
Joined: Mon Feb 16, 2009 11:19 am

Check config.inc.php

Postby ghudson11 » Tue Apr 14, 2009 6:09 pm

// ENABLED -> show all test cases presents on test suite and children test suite.
// DISABLED -> nothing happens, to execute a test case you need to click on test case
$tlCfg->exec_cfg->show_testsuite_contents = ENABLED;
ghudson11
TestLink user
 
Posts: 2
Joined: Mon Aug 04, 2008 9:38 pm

Postby veeru » Wed Apr 15, 2009 4:07 am

Hi Amaradana,


Really Sorry,


Thanks a lot....
veeru
TestLink user
 
Posts: 14
Joined: Mon Oct 20, 2008 1:14 pm


Return to TestLink 1.8 (OBSOLETE => EOL)[LOCKED]



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron