Test Case New Version & Assignment

1.8 related questions and discussions.
Please upgrade to LATEST 1.9.x.
No more fixes for 1.8.

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

Test Case New Version & Assignment

Postby vijenjoy » Tue May 26, 2009 6:08 am

In my Project, there are some Test Cases of version 1 that has been executed in Build 1 and Now due to change in Functionality some Test Cases have been modified to Version 2. Now i have to execute all Test Cases in Build 2. So

I want to know how could i Add & Assign New Version of Test Cases.

I had added new version of Test Cases using Add/Remove Option but using this Option shows that New Version of Test Cases has been executed in Build 1.

Besides, I also want to keep records of Each Version.

Should i Create a New Test Plan and Add/Assign all Test Cases and then Execute all.

Can Any One help and suggest me how to solve the above situation.

Please correct me wrong.
vijenjoy
Advanced user
 
Posts: 42
Joined: Mon Feb 09, 2009 11:12 am

Postby havlatm » Sat May 30, 2009 7:57 pm

havlatm
Member of TestLink Community
 
Posts: 940
Joined: Mon Oct 31, 2005 1:24 am
Location: Czech


Return to TestLink 1.8 (OBSOLETE => EOL)[LOCKED]



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests