Error HTTP 500 TestCase Assignment

1.8 related questions and discussions.
Please upgrade to LATEST 1.9.x.
No more fixes for 1.8.

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

Error HTTP 500 TestCase Assignment

Postby diegopandolfo » Wed Nov 24, 2010 5:55 pm

In some situations, I am trying to assign test cases, but when I try to click on the suite or on own test case, opens error page HTTP 500.

I checked the javascript files of the functions ST and STS but no idea what caused the error.

Not all suites or test cases hap this problem.

Here is a link to a situation where there is an error HTTP 500.

Does anyone have any idea?

<http://localhost/testlink/lib/plan/tc_exec_assignment.php?version_id=975&level=testcase&id=974&include_unassigned=0&keywordsFilterType=OR&tplan_id=424>
diegopandolfo
TestLink user
 
Posts: 9
Joined: Wed Aug 04, 2010 1:10 pm

Re: Error HTTP 500 TestCase Assignment

Postby diegopandolfo » Wed Jun 08, 2011 6:15 pm

anyone have any idea?
diegopandolfo
TestLink user
 
Posts: 9
Joined: Wed Aug 04, 2010 1:10 pm

Re: Error HTTP 500 TestCase Assignment

Postby TurboPT » Sun Jul 17, 2011 1:48 am

Check these areas for possible clues:

1. The TestLink events [available in the UI with admin login]
2. The files in the /logs directory
3. Your web server's error log[s]
TurboPT
Member of TestLink Community
 
Posts: 334
Joined: Sun Dec 10, 2006 4:51 am


Return to TestLink 1.8 (OBSOLETE => EOL)[LOCKED]



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests