Flags are not seen in execution mode of TC

The release 1.6 is going to be unsupported by Community. Because our effort moves ahead. However there are still valuable informations for you.

Flags are not seen in execution mode of TC

Postby kirank » Tue Apr 04, 2006 11:00 pm

Hey guys,
I noticed this bug in mantis:
http://testlink.org/mantis/view.php?id=096

HYou guys are mentioning about \"using flags to notify users\" if a tc has been updated (while he\'s in process of execution).

Seems like the bug is marked fixed in mantis.

I am using TestLink 1.6.0, HOWEVER, I do not see the \"flag\" in \"Execute mode\" activated. Is there some setting I have to enable to see this working on 1.6.0 ?

Pls help, this feature ws discussed earlier in a meeting today and I had no idea that TestLink DOES support it.

Thx !!!
kirank
Advanced user
 
Posts: 35
Joined: Mon Mar 27, 2006 1:55 am

Postby havlatm » Wed Apr 12, 2006 9:26 am

I\'m sorry. This functionality is not available from 1.5. The documentation was wrong and this description was removed.
havlatm
Member of TestLink Community
 
Posts: 940
Joined: Mon Oct 31, 2005 1:24 am
Location: Czech


Return to TestLink 1.6 (closed)



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests