Search found 8 matches

by bakoda
Thu Apr 23, 2009 9:48 pm
Forum: TestLink 1.7 (Closed)
Topic: Urgent: Impor testsuite/test case in XML doesn't work
Replies: 2
Views: 6428

Please did you have a solution of your pb, i have a same pb.
by bakoda
Wed Apr 22, 2009 12:29 am
Forum: TestLink 1.7 (Closed)
Topic: Import testlink 1.7.4
Replies: 1
Views: 4781

Import testlink 1.7.4

testlink is install in server, the import is not work but in local it is good.
I don't know how i can make.
by bakoda
Sun Apr 19, 2009 5:01 pm
Forum: TestLink 1.7 (Closed)
Topic: Import is not work in testlink 1.7.4
Replies: 2
Views: 6101

Re: Import is not work in testlink 1.7.4

bakoda wrote:I want to import the test case or test suite, but he is not work. the Export works fine.

When I import the xml file test cases, a blank page appears it does not import the file. Testlink documentation is clear about the import procedure.
I do not understand why it does not work.
.
by bakoda
Sun Apr 19, 2009 3:16 pm
Forum: TestLink 1.7 (Closed)
Topic: Testlink i have a warning
Replies: 2
Views: 5962

Here was a problem in writing to the server.
by bakoda
Sun Apr 19, 2009 3:14 pm
Forum: TestLink 1.7 (Closed)
Topic: Adding an id bug in bugzilla, not working testlink 1.7.4
Replies: 1
Views: 4977

it works, the problem I thought that by adding the num bug in bugzilla testlink it to be opened include the bug, or the opposite.
by bakoda
Sun Apr 19, 2009 3:08 pm
Forum: TestLink 1.7 (Closed)
Topic: Import is not work in testlink 1.7.4
Replies: 2
Views: 6101

Import is not work in testlink 1.7.4

I want to import the test case or test suite, but he is not work. the Export works fine. When I import the xml file test cases testlink tells me that the upload went well, but it does not import the file because if I click on the corresponding test suite I can not see the test case. Testlink documen...
by bakoda
Sat Mar 21, 2009 1:42 am
Forum: TestLink 1.7 (Closed)
Topic: Adding an id bug in bugzilla, not working testlink 1.7.4
Replies: 1
Views: 4977

Adding an id bug in bugzilla, not working testlink 1.7.4

I read the documentation testlink on bugzilla, I modify the following files bugzilla.cfg, config.inc telque custom_config.inc like define in the documentation . When I click the icon bugzilla for the execution of test cases, the page or adding the id of the bug in bugzilla appears, i introduce a num...
by bakoda
Sat Mar 21, 2009 12:31 am
Forum: TestLink 1.7 (Closed)
Topic: Testlink i have a warning
Replies: 2
Views: 5962

Testlink i have a warning

These errors are displayed:


* Install directory should be removed!
* directory for attachments: /var/www/html/testlink/upload_area/ existsThe directory is not writable!



I do not know how to solve this problem.
please help me