Search found 5 matches

by bishopd
Wed Nov 04, 2009 8:00 pm
Forum: Installation and configuration
Topic: test case ID's not migrating - 1.7.4 to 1.8.4
Replies: 5
Views: 4719

test case ID's not migrating - 1.7.4 to 1.8.4

After migrating from 1.7.4 to 1.8.4, I found that the test case ID's are missing...they are all zeros.

Has anyone else seen this problem? is there a fix?
by bishopd
Fri Aug 14, 2009 1:24 pm
Forum: General Testing and Test management
Topic: requirements based report not emailing
Replies: 1
Views: 2827

requirements based report not emailing

The html email option is working for all reports except the requirements based report. I'm thinking this is some kind of config issue. Can someone tell me where to go to correct this? Or is this working as designed? I don't see any previous topics on the issue.
by bishopd
Fri Aug 14, 2009 1:22 pm
Forum: TestLink 1.7 (Closed)
Topic: xml format for importing test cases
Replies: 1
Views: 23947

figured it out.

nevermind, I figured this one out myself.
by bishopd
Fri Aug 14, 2009 1:21 pm
Forum: TestLink 1.7 (Closed)
Topic: requirements based report not emailing
Replies: 0
Views: 4113

requirements based report not emailing

The html email option is working for all reports except the requirements based report. I'm thinking this is some kind of config issue. Can someone tell me where to go to correct this? Or is this working as designed?
by bishopd
Wed Aug 12, 2009 1:50 pm
Forum: TestLink 1.7 (Closed)
Topic: xml format for importing test cases
Replies: 1
Views: 23947

xml format for importing test cases

Test cases can be imported via xml on the tool, but nowhere does it state what the expected format of the file must be! Can someone provide me with this format or direct me to where its documented?