TestSuite exported does not have the link for Requirements

LATEST Official version.
Questions and discussions - NO ISSUES
FOR ISSUES => http://mantis.testlink.org

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

Post Reply
hguilherme66
TestLink user
Posts: 3
Joined: Sat Mar 09, 2019 11:37 am

TestSuite exported does not have the link for Requirements

Post by hguilherme66 »

Using 1.9.19.

I have exported the complete Test Plan, which was created from Requirements, so every Test Case is covering a Requirement. I have set the checkbox to export Requirements, but there are no elements in the XML referring to Requirements.
fman
Member of TestLink Community
Posts: 3110
Joined: Tue Nov 15, 2005 7:19 am

Re: TestSuite exported does not have the link for Requiremen

Post by fman »

please use mantis for issues not the forum
leongtmnn
TestLink user
Posts: 4
Joined: Tue Mar 23, 2021 7:22 pm

Re: TestSuite exported does not have the link for Requirements

Post by leongtmnn »

hguilherme66 wrote: Tue Mar 26, 2019 3:13 pm Using 1.9.19.

I have exported the complete Test Plan, which was created from Requirements, so every Test Case is covering a Requirement. I have set the checkbox to export Requirements, but there are no elements in the XML referring to Requirements.
Have you been able to solve this? Facing a similiar issue myself
Post Reply