Export testcases with platform

Moderators: Amaradana, TurboPT, TL Developers

Post Reply
andreasfrick
TestLink user
Posts: 10
Joined: Sat Jan 08, 2022 3:32 pm

Export testcases with platform

Post by andreasfrick »

I use the platform function and acivated it "on Design" and "on Execution". This gives the possibility to set platforms to testcases while creating testcases.
When exporting testcases or testsuites, this added platform information get not exported. Is this behaivior wanted or a bug?
Other in testcases added information like custom fields and keywords get all exported.
(local Windows 10 installation of TestLink 1.9.20 DEV BITNAMI)
fman
Member of TestLink Community
Posts: 3120
Joined: Tue Nov 15, 2005 7:19 am

Re: Export testcases with platform

Post by fman »

The platform 'on Design', are not exported -> is an error.
Please open an issue on http://mantis.testlink.org

Thanks a lot
andreasfrick
TestLink user
Posts: 10
Joined: Sat Jan 08, 2022 3:32 pm

Re: Export testcases with platform

Post by andreasfrick »

Unfortunatelly, I don't get a response when trying to register on http://mantis.testlink.org to open a issue.
fman
Member of TestLink Community
Posts: 3120
Joined: Tue Nov 15, 2005 7:19 am

Re: Export testcases with platform

Post by fman »

Please check your span.
andreasfrick
TestLink user
Posts: 10
Joined: Sat Jan 08, 2022 3:32 pm

Re: Export testcases with platform

Post by andreasfrick »

I checked spam already and tried twice with diffrent mail address.
I will ask for support in the general Mantis forum :) https://www.mantisbt.org/
andreasfrick
TestLink user
Posts: 10
Joined: Sat Jan 08, 2022 3:32 pm

Re: Export testcases with platform

Post by andreasfrick »

I opened the ticket http://mantis.testlink.org/view.php?id=9169.
It might be related to a already solved topic http://mantis.testlink.org/view.php?id=9048

PS. I found the trick! The problems with registration on http://mantis.testlink.org where probably caused by the companies security because of no https:\\ address of the registration process. From a private device it worked.
Post Reply